Ένας διαφορετικός Μαραθώνιος έλαβε χώρα την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, με χρυσό χορηγό τη MAPEI, ένας μαραθώνιος Ψηφιδωτού στον οποίο νικητής ήταν η αγάπη και η προσφορά στον συνάνθρωπο!

Συγκεκριμένα, η γυναικεία οργάνωση Inner Wheel Κηφισιάς σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εικαστικό, Όλγα Γουλανδρή, διοργάνωσαν τον πρώτο “Μαραθώνιο Ψηφιδωτού. Στον φιλόξενο χώρο του Domotel Kastri Hotel, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν ψηφιδωτά έργα που θα διατεθούν με δωρεά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και ιδρύματα.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια! Φιλότεχνοι, αλλά και μαθητές συμμετείχαν στην πρωτότυπη αυτή δράσης προσφοράς και αγάπης, ενώ την παράσταση έκλεψε το έργο που δημιούργησε η ομάδα των παιδιών του ΙΠΕΚΒΕ (Ίδρυμα Πρόνοιας & Εκπαίδευσης Κωφών και Βαρήκοων Ελλάδος).

Μετά το τέλος της δράσης, η προσδοκία όλων ήταν να επαναληφθεί και στο μέλλον αυτή η όμορφη και ξεχωριστή πολιτιστική δράση. Η MAPEI προσυπογράφει το αίτημα και δεσμεύεται από τώρα ότι θα αναλάβει ξανά χορηγική δράση στην υπέροχη και τόσο ιδιαίτερη αυτή προσπάθεια!

Read More: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=660257&catID=3